Dnes přesně před měsícem jsem koupil svůj druhý eReader, Sony PRS-T2 To jsem od prvního okamžiku považoval za příliš drahé a že o několik dní později jsem si začal myslet, že je to dokonce levné a že dnes považuji autentický šperk za «směšnou cenu».
Mnozí z vás mě jistě odmítnou jako bezohledného milionáře nebo blázna bez dalších, ale pokud o tom přestaneme přemýšlet a pokud opravdu chcete číst a dokážete z tohoto zařízení dostatek, jeho cena nakonec bude jen pouhým detailem.
Vrátím se k mému článku, protože i když se to tak nemusí zdát, nepřišel jsem sem posoudit, zda se vyplatilo utrácet peníze za zařízení Sony, či nikoli, ale spíše řeknu vám své zkušenosti a osobní názor.
Než jsem se rozhodl koupit Sony PRS-T2, vyzkoušel jsem mnoho zařízení, četl jsem stovky srovnání, informace a články v celé síti sítí a bezpochyby si myslím, že jsem se rozhodl správně pro toto zařízení a více po přečtení v tomto ve stejném rohu množství problémů, které druhé zařízení dává, že konečně oceňuji nákup společně s PRS-T2, mluvím, jak si dokážete představit o Dotykové světlo BQ Cervantes.
Mezi pozitivní body, které jsem v tomto zařízení našel, bych mohl zdůraznit:
- Životnost baterie. Zařízení mám přesně měsíc a při jeho každodenním používání jsem ještě nemusel nabíjet baterii, což je nepochybně něco mimořádného
- Rychlost čtečky. S výjimkou spuštění jsou rychlost otáčení stránky a další funkce, které lze pomocí eReaderu provádět, extrémně rychlé
- Kompatibilita formátů. Bezpochyby tento bod pro mě byl naléhavou potřebou, kterou se Sony PRS-T2 podařilo pokrýt vynikající poznámkou, a to, že mohu bez problémů a obtíží číst soubory PDF nebo EPUB
- Snadné použití. Pro všechny, kteří říkají, zejména pro lidi v pokročilém věku, že neopustí své tradiční knihy pro elektronickou knihu kvůli obtížnosti manipulace, se velmi mýlí. Je to možná nejjednodušší a nejjednodušší zařízení tohoto typu
Jak by to mohlo být jinak, v tomto měsíci jsem také objevil některé negativní body, ale to v žádném případě nezahrnuje můj obecný názor na toto zařízení:
- Poznámky nelze extrahovat. Ke každému slovu nebo frázi v knize lze pořizovat poznámky, ale nelze je extrahovat, například do počítače, což je nepochybně negativní bod.
- Vnější design. Pro serióznost a v zásadě čistotu jsem si vybral černý Sony PRS-T2, ale pokaždé, když přiložím prst na vnější obložení, zůstane na něm můj otisk prstu, takže exteriér zařízení bude „trochu ošklivý“.
Bezpochyby tomu po mnoha kolech, hodinách hledání a čtení informací a názorů upřímně věřím Když jsem si koupil Sony PRS-T2, měl jsem úplnou pravdu Do té míry, že pokud by mi někdo právě teď nabídl výměnu za jakékoli jiné zařízení, což by mi poskytlo plnou cenu, kterou mě zařízení Sony stálo, a aniž by mi za nové zařízení účtoval jakékoli euro, reagoval bych bez váhání jediné vteřiny negativně.
Jaké byly vaše zkušenosti a hodnocení eReaderu, který vám dali králové nebo santa claus?.
Více informací - Srovnání: Sony PRS-T1 Vs Sony PRS-T2